Un bărbat, omorât cu bestialitate la Cricova. Mărturiile șocante ale agresorului reținut (VIDEO)

Embed:

Cadavrul unui bărbat cu semne de moarte violentă a fost găsit în dimineaţa zilei de 22 mai într-o fâşie forestieră din preajma orașului Cricova. Oamenii legii au fost alertați de un bărbat.

La faţa locului s-au deplasat angajaţii IP Râşcani al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, precum şi medicul legist. În cadrul cercetărilor desfăşurate, poliţiştii au identificat cadavrul, care s-a dovedit a fi un locuitor din raionul Criuleni, în vârstă de 40 ani.

Medicul legist a constatat că victima a fost bătută cu bestialitate în regiunea capului cu o bâtă din lemn, care i-ar fi provocat decesul.

Ulterior, polițiștii au reținut un bănuit în vârstă de 55 ani, locuitor al comunei Măgdăceşti. Ulterior, ofiţerii de investigaţii au stabilit că acesta activa împreună cu victima la o mină din  Cricova. În cadrul audierilor bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia, motivând că, anterior ar fi fost în conflict cu victima.

Bărbatul a fost reţinut pe 72 de ore şi este cercetat penal pentru omor intenţionat. El riscă de la 10 ani până la 15 ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu