Un bărbat, jefuit la Gara Auto Sud din Capitală. Cine s-a dovedit a fi hoţul

Embed:

Tânăr în vârstă de 21 de ani, originar din raionul Ialoveni, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat de comiterea unui jaf.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, originar din r. Cimișlia, a alertat poliţia din motiv că a fost jefuit la Gara Auto Sud din Chişinău. La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor. La locul faptei bărbatul le-a comunicat polițiștilor că în timp ce aștepta microbuzul, de el s-a apropiat un tânăr și în mod deschis i-a sustras telefonul mobil, în sumă de 6.000 lei.

Potrivit poliţiei, individul a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul audierilor tânărul și-a recunoscut vinovăția, iar telefonul mobil urmează a fi returnat proprietarului.

Este de menționat că tânărul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru furt din automobile.

A fost inițiată o cauză penală în baza art. 187 Cod Penal,,Jaf”, tânărul fiind reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție mun. Chișinău. Conform legislației în vigoare acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Lasă un comentariu