Un bărbat în vârstă de 40 de ani din raionul Râbnița, reținut pentru tentativă de omor

Embed:

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din raionul Râbnița a fost reținut de ofițeri şi procurori, fiind bănuit de tentativă de omor.

Polițiștii au fost alertați în seara zilei de 19 ianuarie, despre faptul că în curtea unui bloc de locuit, de pe strada Voluntarilor din sectorul Ciocana, se află un bărbat cu o traumă în regiunea capului. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor, fiind solicitat și un echipaj medical.

Ajunşi la faţa locului, forțele de ordine au stabilit că victima, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a venit în ospeție la suspect acasă și în urma consumului de băuturi alcoolice, între ei s-a iscat un conflict.  

În urma conflictului individul a luat un topor și un ciocan cu care a aplicat mai multe lovituri în regiunea capului și a corpului victimei, după care l-a dat afară din casă.

Bărbatul a fost preluat de echipajul medical și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Astfel, în urma cercetărilor, polițiștii au depistat toporul și ciocanul cu care au fost aplicate loviturile victimei, totodată fiind ridicate și imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins momentul altercațiilor între cei doi.

Suspectul a fost încătușat și escortat la inspectorat pentru a fi audiat.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru tentativă de omor, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 10 la 15 ani.

loading...

Lasă un comentariu