Un bărbat i-a furat rinichiul nevestei în loc de zestre. Victima a povestit DETALII ÎNGROZITOARE

Un bărbat din India a fost arestat, după ce soția sa s-a dus la poliție și l-a reclamat că i-a furat rinichiul în loc de zestre.

Potrivit BBC, media locală relatează că în Vestul Bengalului, soțul unei femei a aranjat o aperație de apendicită când ea suferea de o durere îngrozitoare de stomac, în urmă cu doi ani, scrie libertatea.ro.

La sfârșitul anului 2017, două examinări medicale au arătat că femeia nu mai avea unul dintre rinichi. Ulterior, ea a declarat că soțul ei a cerut în repetate rânduri zestre, după ce a luat-o de nevastă.

Plata zestrelor, dată în mod tradițional din partea familiei femeii către bărbat, a fost interzistă în India încă din 1961.

Victima a povesitit cum a decurs totul

Într-o declarație pentru media din India, Rita Sarkar a susținut că a fost victima abuzului domesctic timp de mulți ani din cauza problemelor cu zestrea.

"Soțul meu m-a dus la un sanatoriu în Calcutta, unde el și stafful medical mi-au spus că o să fiu bine după ce o să-mi fie eliminat, printr-o intervenție medicală, apendicele inflamat. Soțul meu m-a avertizat să nu discut operația din Calcutta cu nimeni", a declarat femeia.

Câteva luni mai târziu, ea a început să se simtă rău și a fost dusă la doctor de câțiva membri ai familiei ei. Ecografiile au arătat că rinchiul drept lipsea, spune ea. Un al doilea examen a confirmat diagnosticul șocant.

"Atunci am înțeles de ce soțul meu mă implora să țin totul secret despre operație. Mi-a vândut rinichiul pentru că familia mea nu i-a putut îndeplini cerința zestrei", a adăugat Rita.

Inspectorul Udayshankar Ghosh a declarat pentru presa indiană că poliția suspectează că ar fi vorba de o escrocherie.

"O plângere a fost înregistrată în conformitate cu prevederile Transportului de Organe Umane și de Țesut. Totodată, am arestat trei persoane pentru tentativă de omor și torturarea nevestei", a mai susținut inspectorul Ghosh.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu