Un bărbat este ținut în "arest la domiciliu" de o familie de PESCĂRUȘI

Chris Pritchard, un bărbat din Marea Britanie, în vârstă de 48 de ani, s-a plâns că este ostaticul unor păsări. Acesta a declarat că este neputincios în fața pescărușilor care îl atacă de fiecare dată când încearcă să părăsească locuința sa din Portland, comitatul Dorset.

Adevăratul motiv pentru care bărbatul este atacat de păsări este că puiul pescărușilor a căzut din cuib, iar familia sa încearcă să-l apere.

Pritchard relatează cu groază despre agresivitatea perechii de pescăruși.

În urmă cu un an, păsările îşi făcuseră cuib pe acoperişul casei sale. Recent, însă, cuibul familiei de pescăruși a fost deranjat de un muncitor care a lucrat la acoperiș, iar puiul a căzut.

Chiar dacă micuţul a supravieţuit în urma accidentului, cei doi pescăruşi nu îl pot pune la loc în cuib și atacă orice persoană care intră sau iese din casă.

Păsările se năpustesc nu doar asupra membrilor familiei, ci şi asupra poştaşului.

Chris Pritchard a apelat la autorităţi şi la organizaţii de caritate, însă a fost neglijat.

Situația s-a ameliorat doar când bărbatul a pus puiul pe acoperişul garajului. Cu toate acestea, atitudinea păsărilor nu s-a schimbat esențial.  

„Tot ceea ce se poate face este să aştepte până când pasărea va creşte şi va începe să zboare”, a declarat un purtător de cuvânt al Societăţii Regale pentru Protecţia Păsărilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu