Un bărbat din Telenești, REȚINUT de polițiști. Fapta rușinoasă pe care a comis-o (VIDEO)

Embed:

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din raionul Telenești este cercetat penal, după ce a fost reţinut de către poliţişti. Individul este bănuit de furturi din patru automobile pe parcursul lunilor martie și aprilie.

Bărbatul pătrundea în automobile prin deteriorarea geamului, de unde sustragea mai multe bunuri și mijloace bănești pe care mai apoi le vindea. Suma totala a prejudiciului cauzat victimelor este estimată la 19200 lei.

Bunurile sustrase au fost ridicate și urmează a fi returnate proprietarilor.

Suspectul s-a dovedit a fi anterior judecat pentru comiterea infracțiunilor de furt. În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, care prevede închisoare de până la 4 ani.

Totodată Poliţia Capitalei recomandă următoarele:

  • Dotaţi autoturismul cu un sistem de alarmă pe bază de sensori ce se aplică pe geamuri şi capote, ceea ce îşi dovedeşte întotdeauna eficienţa
  • Verificaţi dacă geamurile sunt închise şi portierele asigurate atunci când părăsiţi autoturismul, chiar şi pentru câteva minute
  • Asiguraţi-vă că nu aţi lăsat cheile în contact
  • Pe timpul nopţii, parcaţi autoturismul în locuri special amenajate şi iluminate, aflate în zona de acţiune a patrulelor de poliţie
  • Nu păstraţi la vedere în autoturism bunuri de valoare (genţi, poşete, borsete, acte de identitate, documente, cărţi de credit, aparatură audio-video, telefoane mobile etc.)
  • Dacă pe locul unde s-a aflat autoturismul sunt urme lăsate de infractori (geam spart, urme de încălţâminte sau accesorii auto deteriorate), luaţi măsuri de protejare a acestora până la sosirea experţilor criminalişti.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu