Un bărbat din Strășeni riscă până la 4 ani de închisoare pentru furtul unei motociclete

Embed:

Recent un bărbat de 36 ani, originar din r-nul. Strășeni, a fost reținut polițiști, pentru comiterea unui furt de motocicletă. Forțele de ordine au fost alertate la data de 19 iunie, de către un tânăr de 27 ani, care a comunicat că a parcat motocicleta în fața blocului de pe bd. Mircea cel Bătrân, ulterior depistând lipsa acesteia.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a sec. Ciocana, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În urma discuțiilor cu proprietarul motocicletei, a comunicat că a parcato în fața blocului, dar când a eșit nu a mai găsit-o. Prejudiciul care i-a fost cauzat constituie 12.000 lei.

Astfel polițiștii au întreprins un șir de măsuri speciale de investigație și totodată fiind orientate toate subdiviziunile din cadrul Inspectoratului General al Poliție. Ulterior în urma acțiunilor întreprinse unitatea de transport a fost depistată abandonată în r-nul. Orhei, iar individul care a comis furtul a fost identificat și reținut în r-nul. Strășeni.

În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicâd că a văzut motocicleta parcată făra supraveghere și deteriorând cablurile a pornit-o părăsind locul comiterii infracțiunii. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru infracțiuni similare.

Individul este cercetat penal pentru, care conform legislației în vigoare riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu