Un bărbat din raionul Telenești, reținut pe urme fierbinți pentru comiterea unui jaf

Embed:

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din raionul Telenești a fost reținut de ofițeri şi procurori, pentru comiterea unui jaf. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru furt, iar la moment se afla în urmărire penală, pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 13 ianuarie, de către proprietara unei locuințe comunicând că un individ a pătruns în apartament și în mod deschis i-a furat mai multe bunuri materiale. Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele.

La locul faptei proprietara locuinței în vârstă de 68 de ani, a comunicat forțelor de ordine că un bărbat a pătruns în apartament și aplicând forța fizică în mod deschis a sustras din locuință un telefon mobil, mașină de cusut, banii și un cărucior pentru invalizi. Prejudiciul cauzat constituie circa 2 500 lei.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști și procurori individul a fost identificat și a fost stabilit locul aflării acestuia. În urma perchezițiilor, în locuința unde acesta temporar închiria au fost depistate bunurile sustrase. Totodată forțele de ordine au depistat și alte bunuri materiale a căror proviniență bărbatul nu a putut comunica.

Acesta a fost escortat la inspectorat iar în cadrul acțiunilor procesual penale el și-a recunoscut vinovăția.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru jaf, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

loading...

Lasă un comentariu