Un bărbat din Olanda și-a crescut șase copii în peșteră așteptând sfârșitul lumii

Un bărbat și copiii săi au fost găsiți într-o peșteră aflată pe terenul unei ferme izolate din Olanda, scrie libertatea.ro.

Potrivit primelor informații obținute de anchetatori, bărbatul și-a dus cei șase copii în peșteră deoarece crede în sfârșitul iminent al lumii.

Încă nu s-a stabilit cu exactitate de când familia s-a mutat în peșteră, dar se pare că este un interval destul de mare de timp deoarece copiii, cu vârste între 16 și 25 de ani, nu știau că mai există și alți oameni pe lume. Despre ciudata familie s-a aflat abia ieri când un tânăr de 25 de ani a intrat într-un bar din Ruinerwold. Bărbatul părea complet dezorientat și a fost chemată poliția. Aceasta a aflat astfel de ferma izolată, unde, în spatele unui șifonier, au descoperit o scară care ducea la peștera unde se aflau tatăl și ceilalți cinci copii ai săi.

Bărbatul suferise un atac cerebral în urmă cu câțiva ani și era imobilizat la pat. Familia nu avea contacte cu lumea exterioară și trăia din ce producea o capră și o grădină de legume. Vecinii nu-i cunoșteau personal. Unul dintre ei credea că ferma este locuită de o singură persoană. Deocamdată nu se știe nimic despre mama copiilor. Tatăl de 58 de ani a fost arestat și refuză să coopereze cu autoritățile astfel că deocamdată nu se știe cu certitudine ce s-a întâmplat.

Lasă un comentariu