Un bărbat din Găgăuzia, condamnat la 10 ani de închisoare pentru că ar fi violat o minoră într-o livadă

Un bărbat din Găgăuzia a fost condamnat la 9 ani, 11 luni și 15 zile închisoare. Acesta este bănuit că ar fi violat o minoră în vârstă de 17 ani într-o livadă.

Procurorii au demonstrat în instanţă faptele infracţionale ale inculpatului, anterior condamnat, care în luna noiembrie 2018, la doar câteva luni după eliberarea din locurile de detenţie, îndreptându-se cu automobilul în municipiul Comrat, a acostat o minoră, în vârstă de 17 ani, care intenţiona să se deplaseze cu transportul de ocazie într-o localitate din raionul Ceadîr-Lunga.

Astfel, sub pretextul transportării minorei până în satul ei de baştină, inculpatul a ademenit-o în automobilul său.

În timpul deplasării, însă, acesta a virat de pe traseu într-o livadă unde, prin aplicarea forţei fizice şi psihice, a violat victima.

Pentru acţiunile sale infracţionale, inculpatul a fost condamnat la 9 ani închisoare în penitenciar de tip închis, iar la pedeapsa aplicată a fost adăugată partea neexecutată a pedepsei stabilite printr-o sentinţă anterioară, fiind condamnat la o pedeapsă definitivă de 9 ani 11 luni şi 15 zile închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.    

Pe aceeaşi temă