Un bărbat din Găgăuzia, condamnat la 10 ani de închisoare pentru că ar fi violat o minoră într-o livadă

Un bărbat din Găgăuzia a fost condamnat la 9 ani, 11 luni și 15 zile închisoare. Acesta este bănuit că ar fi violat o minoră în vârstă de 17 ani într-o livadă.

Procurorii au demonstrat în instanţă faptele infracţionale ale inculpatului, anterior condamnat, care în luna noiembrie 2018, la doar câteva luni după eliberarea din locurile de detenţie, îndreptându-se cu automobilul în municipiul Comrat, a acostat o minoră, în vârstă de 17 ani, care intenţiona să se deplaseze cu transportul de ocazie într-o localitate din raionul Ceadîr-Lunga.

Astfel, sub pretextul transportării minorei până în satul ei de baştină, inculpatul a ademenit-o în automobilul său.

În timpul deplasării, însă, acesta a virat de pe traseu într-o livadă unde, prin aplicarea forţei fizice şi psihice, a violat victima.

Pentru acţiunile sale infracţionale, inculpatul a fost condamnat la 9 ani închisoare în penitenciar de tip închis, iar la pedeapsa aplicată a fost adăugată partea neexecutată a pedepsei stabilite printr-o sentinţă anterioară, fiind condamnat la o pedeapsă definitivă de 9 ani 11 luni şi 15 zile închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.    

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu