Un bărbat din Cipru și-a trimis patrupedul la plimbare cu drona: ”Stați acasă în siguranță, dar nu uitați de fericirea câinelui” (VIDEO)

Embed:

Un bărbat din Cipru a folosit o dronă pentru a-și duce câinele la plimbare, în contextul restricțiilor impuse în țară din cauza coronavirusului.

Clipul a fost postat pe Twitter la mijlocul săptămânii trecute și s-a viralizat imediat, fiind vizualizat de peste 3 milioane de ori în doar câteva zile, potrivit Business Insider, citat de digi24.ro.

Ciprul a închis zonele publice la începutul săptămânii trecute, cu scopul prevenirii extinderii focarului de coronavirus.

Pandemia a determinat oameni din întreaga lume să fie inventivi atunci când vine vorba de a-și îndeplini sarcinile zilnice fără a pleca de acasă. Iar un bărbat din Cipru și-a trimis câinele la plimbare cu drona.

Într-un videoclip postat pe o rețea socială de către Vakis Demetriou poate fi văzut cățelul plimbându-se pe stradă, cu lesa legată de dronă. Clipul a fost preluat pe Twitter de către publicații importante din toată lumea.

Clipul este însoțit de următorul mesaj: „A cincea zi de carantină. Stați acasă în siguranță, dar nu uitați de fericirea câinelui dvs".

În imagini se vede că patrupedului nu părea să-i pese cine este la celălalt capăt al lesei.

loading...

Lasă un comentariu