Un bărbat din Capitală, reținut pentru furtul unui telefon. Ce pedeapsă riscă (VIDEO)

Embed:

Polițiștii au au fost alertați pe data de 29 ianuarie, de către o tânără în vârstă de 20 ani, comunicând că i-a fost sustras telefonul mobil de model "Iphone 7".

Ofițerii de investigații au stabilit că suspectul a sustras telefonul mobil din  oficiul Moldtelecom a sectorului Râșcani, unde acesta a pătruns prin acces liber și profitând că telefonul a fost lăsat fără supraveghere l-a sustras.

Acțiunile  individului au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta oficiului, astfel cauzând victimei un prejudiciu în sumă de 15.000 lei.

În urma măsurilor speciale de investigații și de urmărire penală bănuitul a fost identificat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 37 ani, locuitor a capitalei, anterior fiind judecat pentru un șir de furturi. Fiind audiat individul  și-a recunoscut vinovăția.

Ulterior suspectul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind cercetat penal pentru furt, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu  amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu