Un bărbat din Capitală, reținut pentru că a furat dintr-o grădiniță (VIDEO)

Embed:

Un bărbat din Capitală, în vârstă de 38 ani, a fost reținut de polițiști. Acesta este cercetat penal pentru furt dintr-o grădiniță, amplasată pe strada Trandafirilor din comuna Stăuceni sectorul Râșcani, de unde a sustras o geantă de dame în care se aflau actele de identitate și mijloace financiare ce aparțin unei angajate în vârstă de 37 ani.

Incidentul a avut loc la data de 4 iunie. Polițiștii inspectoratului sectorul Râșcani, fiind alertați de femeie care a comunicat că i-a fost sustrasă geanta. La fața locului polițiștii au stabilit că individul a intrat în grădiniță prin acces liber, observând ușa deschisă acesta a sustras geanta care era lăsată fără supraveghere.

Totodată polițiștii au stabilit că de pe cardul bancar au fost sustrași banii ce aparțin femeii, astfel fiindu-i cauzat un prejudiciu în sumă de 20 980 lei.

Astfel, în urma măsurilor speciale întreprinse de ofiţeii de investigaţie a Inspectoratului Râșcani, suspectul a fost reţinut şi escortat la inspectorat pentru audieri şi stabilirea circumstanţelor. Poliţiştii au acumulat probe suficiente care ar demonstra vinovăţia acestuia. În cadrul audierilor bărbatul și-a recunoscut vinovăția. Este de menționat că individul anterior a fost judecat pentru un șir de furturi din oficii și grădinițe, pe teritoriul mun. Chișinău.

În acest context, a fost inițiată o cauză penală pentru furt,  faptă care prevede amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu