Un bărbat din Capitală, REŢINUT ÎN FLAGRANT în timp ce intenţiona să vândă arme şi muniţii păstrate ilegal (VIDEO)

Embed:

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiul Chişinău au contracarat un caz de comercializare a armelor şi muniţiilor păstrate ilegal.

Un locuitor al Capitalei în vârstă de  36 ani, intenţiona să vândă o armă cu ţeava lisă, două pistoale şi cartuşe păstrate ilegal.

Poliţiştii au organizat ambuscade şi l-au reţinut în flagrant delict în apropierea unei staţii de alimentare cu petrol din sectorul Botanica.

În automobilul de model Dacia Logan, individul păstra armele învelite pe care le-ar fi propus spre realizare unui poliţist sub acoperire.

Fiind desfăşurate percheziţiile autorizate, forţele de ordine au mai depistat nişte pacheţele cu o masă vegetală uscată, asemănătoare cânepei.

Toate probele delicte au fost sigilate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic al IGP, pentru efectuarea expertizelor balistice.

Bărbatul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru păstrarea ilegală de arme şi muniţii.

Ofiţerii de investigaţii vor stabili originea armelor precum şi, dacă ar fi fost utilizate la săvârşirea infracţiunilor.

Conform legislaţiei în vigoare bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 2 ani până la 7 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu