Un bărbat din Capitală, reținut de polițiști. Fura din spitale și vindea bunurile la piață (VIDEO)

Embed:

Un bărbat din Capitală, în vârstă de 38 de ani, anterior judecat, a fost reţinut de către polițiști. Individul este suspectat de comiterea unui șir de furturi din instituțiile medicale.

Acesta este suspectat de cel puţin nouă cazuri de furt din instituţiile medicale amplasate pe terioriul sectorului Centru, pe parcursul lunilor noiembrie – ianuarie. Potrivit informațiilor, bărbatul profita de absenţa pacienţilor din saloane şi a medicilor din birou şi sustrăgea bani şi bunuri.

Cinci dintre furturi au avut loc la Institutul Oncologic de pe str. N. Testimiţeanu, trei din Spitalul Clinic municipal pentru copii, unde din două saloane a sustras telefoane mobile ce aparţin pacienţilor şi din biroul medicului din geantă a sustras mijloace băneşti, prejudiciul fiind de circa 50.500 de lei.

Cel mai recent caz a avut loc la Institutul Oncologic amplasat pe str. N. Testimiţeanu, la data de 6 ianuarie curent. Acesta a pătruns într-un birou din incinta spitalului, prin acces liber, de unde a sustras din dulap telefonul mobil în sumă de 5.955 lei, dupa care s-a îndreptat într-o direcţie necunoscută. Bunurile sustrase le comercializa la pieţele din Capitală la preţuri simbolice.

Individul a fost reţinut pentru un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcţie de Poliţie municipiului Cişinău, unde este cercetat penal pentru furt. Bărbatul riscă o amendă în valoare de 32.500 la 67.500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 4 ani.

De asemenea forțele de ordine întreprind măsuri speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii complicităţii lui în alte cazuri similare, înregistrate pe teritoriul capitalei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu