Un bărbat din Capitală, cercetat penal pentru comercializarea drogurilor prin intermediul aplicației Telegram

Embed:

Un bărbat în vârstă de 34 ani din Capitală, este cercetat penal pentru comercializarea drogurilor prin intermediul aplicației ,,Telegram”.

Astfel, ofițerii şi procurorii au documentat și deconspirat activitatea ilicită a bărbatului care se ocupa cu comercializarea drogurilor. Polițiștii și procurorii în cadrul acțiunilor procesual penale au acumulat probe concludente în privința bărbatului.

Acesta posta anunțuri în grupurile din aplicația ,,Telegram” cu privire la comercializarea drogurilor, cu conținutul precum că este disponibil să vândă droguri.

În urma efectuarii percheziției corporale, forțele de ordine au depistat asupra individului 4 pachețele în care se aflau droguri de tip ,,PVP” și ,,Marijuana”, pe care urma să le comercializeze. Drogurile au fost ridicate şi sigilate pentru dispunerea efectuării expertizei chimice.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 ore și este cercetat penal pentru  ,,Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, iar conform legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani. 

Este de menționat că anterior bărbatul a fost atras la răspundere pentru fapte similare.

Totodată polițiștii în continuare desfășoară acțiuni speciale de investigație pentru a stabili complicitatea altor persoane.

loading...

Lasă un comentariu