Un bărbat din Capitală, cercetat penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor (VIDEO)

Embed:

Polițiștii au efectuat percheziție autorizată în locuința unui bărbat de 27 de ani, din sectorul Râșcani a Capitalei, unde au fost depistate și ridicate 3 pachetele de tip zip-lock cu masă vegetală de culoare verzuie cu miros specific, 1 pachetel de tip zip-lock cu masa vegetala gălbuie, o bucată de hârtie împăturită în care se afla masă vegetală gălbuie, obiect artizanal cu depuneri de substață solidă de culoare brun închis pe pereții acesteia, 1 pachetel de tip zip-lock cu pastile fărîmițate  și mijloace bănești în sumă de 300 lei obținute în urma comercializării drogurilor. 

Polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbatului timp de 2 luni, fiind efectuate și 2 achiziții de control.

Actualmente forțele de ordine au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția. Pachețelele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP.

În cazul în care bărbatul comercializa pachețelele cu substanța fărămițată cu miros specific, ar mai fi obținut un profit în sumă de 10.000 lei.

Anterior bărbatul a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru fapte similare. Acțiunile polițiștilor au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiată pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare. Conform legislației în vigoare bănuitul riscă închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.

Totodată de către forțele de ordine sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii și  de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu