Un bărbat din Capitală a furat peste 53.000 de lei, bani din care și-ar fi procurat un BMW (VIDEO)

Embed:

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, locuitor a Capitalei, a fost reținut de polițiști. Acesta este cercetat penal pentru comiterea unui furt. Anterior acesta a fost judecat pentru escrocherie.

Acesta activa în calitate de șofer expeditor în cadrul unei firme comerciale și la data de 23 iulie, a sustras mijloace financiare  în sumă de 53.000 lei.

Acesta a luat banii de la filiala din or. Edineț, pentru marfurile livrate, și trebuia să transimită suma respectivă la contabilitatea firmei amplasat în com. Gratiesti. Polițiștii au fost alertați de către reprezentanții firmei care au comunicat despre comiterea furtului.

Astfel în urma măsurilor speciale de investigații întreprinse de polițiști, a fost stabilit locul aflării individului, ulterior fiind reținut și escortat la Inspectoratul de Poliție al sect. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând polițiștilor că din banii sustrași și-a procurat un automobil de model “BMW”.

Totodată polițiștii au depistat asupra bărbatului acte de identitate românești, cu semne vădite de falsificare, care au fost ridicate și îndreptate la expertiză.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în baza semnelor constitutive ale componenței de infracțiune prevăzute de art. 186 Cod Penal ,,Furt”, care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu