Un bărbat din Cahul şi-a deschis propria afacere cu suvenire din lemn

Embed:

A lăsat telecomunicaţiile la o parte şi a investit într-o mică afacere de suflet. Este vorba despre inginerul Mihai Balan din Cahul, care a pus pe roate un atelier în care sunt confecţionate suvenire şi decoraţiuni din lemn şi placaj. A reuşit totul datorită sprijinului oferit de Incubatorul de Afaceri.

"Banii investiţi aici sunt banii proprii, acumulaţi ani de zile. La moment oportun le-am invsetit în aceasta afacere, acest proiect. Noi încercăm să ne poziţionăm ca firmă, atelier de producere a articolelor creative - suveniri, tot ce poţi să cadonezi cu personalizare", a spus Mihai Balan, antreprenor.

Pentru început, a avut nevoie de ajutorul a doi angajaţi, a cumpărat echipament şi a închiriat spaţiul de lucru.

"Venit deja este. Practic primul venit a fost după trei luni de zile de la deschidere. Am simţit deja că afacerea aduce profit. Deja avem trei luni când simţim careva beneficii financiare. Banii sunt reinvestiţi", a spus Mihai Balan, antreprenor.

Potrivit regulamentului Incubatorului de Afaceri, antreprenorul beneficiază de sprijinul experților și închiriază spaţiul la preţ redus o anumită perioadă de timp.

"Petru Republica Moldova este stabilit perioada de 3 ani. Deci benefeciezi de trei ani de suportul statului fiind instituţia publică. Constă în suport tehnic, suport de spaţii şi după trei ani eliberezi loc pentru următorii întreprenzători, care tot trebuie să se dezvolte", a spus Artur Nebunu, manager al Incubatorului de Afaceri Cahul.

Vopseaua utilizată este ecologică şi de calitate.

"Aceasta este o imprimantă UV, care utilizează vopsea ecologică. Nu conține impurități și poți să lucrezi cu ea fără să-ţi fie teamă pentru sănătate", a spus Boris Lemnaru, designer.

Produsele fabricate în atelierul lui Mihai Balan pot fi găsite în magazinele de suvenire. Prețurile încep de la 25 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu