Un bărbat de 65 de ani a fost lovit mortal în timp ce traversa strada neregulamentar

Embed:

Un bărbat de 65 de ani a fost lovit mortal în timp ce traversa strada neregulamentar. Tragedia s-a întâmplat, noaptea trecută, pe bulevardul Decebal din Capitală. La volanul automobilului se afla un tânăr de 25 de ani. Testul a arătat că acesta nu era băut.

Șoferul le-a spus polițiștilor că bărbatul a apărut pe neașteptate în fața automobilului. Acum va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Iar un tânăr a scăpat teafăr, după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat și a ajuns într-un șanț din apropierea comunei Stăuceni.

Potrivit prietenilor, acesta urmărea în plină viteză un alt automobil în care se afla un cunoscut cu care s-a certat cu puțin timp mai devreme. După o curbă mașina a derapat, a ajuns pe contrasens și s-a răsturnat.

Șoferul vitezoman a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar a refuzat să meargă la spital. El a avut nevoie de ajutor și pentru a-și scoate mașina din șanț.

CITEŞTE ŞI: GRAV ACCIDENT în centrul Capitalei. Un bărbat a ajuns cu maşina direct într-un copac

Tot aseară, un alt șofer a scăpat ca prin urechile acului, după ce a ajuns cu automobilul direct într-un copac.

Totul s-a întâmplat pe strada Grigore Vieru, din sectorul Centru al Capitalei. Conducătorul auto le-a spus polițiștilor că a pierdut controlul volanului din neatenție.

El riscă să se aleagă cu o amendă de o mie de lei și cinci puncte de penalizare.

În ultimile 24 de ore, în Chișinău s-au produs 60 de accidente rutiere, soldate cu trei persoane rănite.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu