Un bărbat de 60 de ani, reţinut pentru comercializarea drogurilor. Ce ascundea în casă (VIDEO)

Embed:

Un bărbat de 60 de ani a fost reținut de polițiști pentru comercializarea drogurilor. În urma unor percheziții, polițuiștii au depistat și ridicat: 18 pachețele din hârtie cu o masă vegetală uscată cu miros specific de culoare verde, 3 săculețe cu masă vegetală verde în care se afla aproximativ 250 g, un săculeț cu marijuană de 5 grame, un aparat confecționat artizanal și mijloace bănești obținute în urma comercializării drogurilor în sumă de 3.410 euro și 3.000 de lei.

Polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbatului timp de o lună, fiind efectuate 2 achiziții de control.

Forțele de ordine au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția. Pachețelele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP.

În cazul în care bărbatul comercializa pachețelele cu substanța fărămițată cu miros specific, ar mai fi obținut un profit în sumă de 50.000 de lei.

Anterior, bărbatul a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru fapte similare și furt. Acțiunile polițiștilor au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiată pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

Bărbatul a fost arestat pentru un termen de 30 de zile, conform legislației în vigoare acesta riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu