Un bărbat de 60 de ani a fost reţinut pentru furturi din automobile de pe teritoriul Capitalei (VIDEO)

Embed:

Un individ originar din raionul Străşeni a fost identificat şi reţinut de poliţia Capitalei. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 60 ani, fiind bănuit de săvârşirea unui şir de furturi din automobile pe teritoriul Capitalei, anterior reţinut şi documentat pentru comiterea infracţiunilor patrimoniale.

Poliţiştii au stabilit că pe parcursul lunii noiembrie curent, bănuitul ar fi pătruns în cel puţin cinci automobile de unde ar fi încercat să sustragă bunuri materiale. Doar la pătrunderea în două unităţi de transport acţiunile lui au fost surprinse de camerele de supraveghere. Individul deteriora parbrizul lateral şi fura bani sau lucruri de preţ, iar dacă unitatea de transport era dotată cu sistem de alarmă, el imediat fugea într-o direcţie necunoscută.

Conform informaţiilor preliminare bănuitul ar mai fi fost implicat într-un şir de jafuri stradale. În acest sens sunt acumulate toate informaţiile necesare.

El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi riscă o pedeapsă cu  amendă în mărime de până la 27 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu