Un bărbat de 36 ani, reținut de polițiști: A atacat violent 3 femei în lifturi și în scările blocurilor de locuit (VIDEO)

Embed:

Un bărbat vârstă de 36 ani, din satul Cotiujenii-Mari raionul Şoldăneşti, a fost reţinut de polițiști, fiind bănuit de săvârşirea jafurilor în serie, în ascensoare şi scările blocurilor locative.

Bărbatul a atacat într-un mod agresiv cel puţin trei femei, pe care le deposeda de genţi personale.

Primul atac a fost înregistrat în luna mai, poliția a fost alertată de către o femeie de 42 ani.

Femeia a fost jefuită de geantă după ce a intrat în ascensor, în geantă se afla telefonul mobil, carduri bancare, portmoneul cu bani şi alte bunuri de preţ.

O altă victimă în vârstă de doar 16 ani, de asemenea în ascensor, a fost atacată violent şi lovită cu pumnii în regiunea capului, fiind jefuită de telefonul mobil în valoare de 7.000 lei.

A treia victimă a fost o domnişoară de 23 ani, când a intrat în blocul locativ a fost  atacată prin surprindere şi agresată fizic, fiind jefuită de  geanta personală.

Victimele l-ar fi recunoscut după aspectul fizic şi după hainele în care era îmbrăcat în timpul atacurilor, acestea fiind depistate ulterior la domiciliu şi ridicate conform procedurii.

Totodată, vicitmele susţin că individul s-ar fi exprimat în limba rusă, atunci când le cerea banii sau alte bunuri.

Bărbatu este cercetat penal pentru jaf și riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu