Un bărbat cu o machetă, arestat în apropierea unui concert. El striga "voi tăia toți musulmanii"

Un bărbat cu o machetă a fost arestat în Cardiff, vineri seara, în apropierea unui stadion pe care urma să cânte Justin Bieber, scrie The Telegraph.

Bărbatul care striga, potrivit martorilor, "voi tăia toți musulmanii" avea asupra sa o armă albă cu lamă lungpă.

Aceasta a fost descoperită de polițiști atunci când l-au imobilizat. Arestarea s-a produs în perioada în care sepectatorii se apropiau de sala de spectacol.

Doi bărbați au fost arestați, în timp ce pe rețelele de socializare au apărut imagini cu un bărbat care se lupta cu oamenii legii la 500 de metri de stadionul din Cardiff.

Mai mult de 40.000 de tineri sunt așteptați să participe la concertul lui Justin Bieber din capitala Țării Galilor.

Un martor a povestit că a mers în spre locul în care au fost arestați bărbații după ce a auzit mai mult ețipete. "Am văzut un tip arestat și ofițerul de poliție ținând cuțitul – era masiv. Este groaznic să credem că așa ceva se poate întâmpla cu atât de mulți oameni din oraș.

Un purtător de cuvânt al poliției din sudul Țării Galilor a declarat că doi bărbați au fost arestați în urma unei "dispute în trafic".

Ea a spus: "Poliția din sudul Țării Galilor a fost chemată la o dispută care a implicat șoferii de pe Saunders Road, Cardiff, la ora 15.00, doi bărbați, în vârstă de 19 și 27 de ani, au fost arestați în apropiere pe Penarth Road. Nu au fost raportați răniți".

Bărbatul în vârstă de 27 de ani, a fost arestat pentru deranjarea liniștii publicii, iar cel de 19 ani a fost arestat pentru comportament amenințător. Ambii sunt în prezent în custodie la poliția din Cardiff Bay.

Cel puțin 22 oameni au murit și 119 au fost răniți, în urma unei explozii care s-a produs la finalul unui concert susținut de Ariana Grande pe Manchester Arena, cea mai mare sală de concerte acoperită din Europa, scrie libertatea.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu