Un bărbat contrafăcea detergenț într-un garaj din Capitală și îl vindea ca fiind aduse de peste hotare (VIDEO)

Embed:

Un bărbat în vârstă de 33 ani, a fost documentat de polițiști fiind bănuit de contrafacerea detergenților și comercializarea lor ilegală. Acesta contrafăcea detergenții într-un garaj de pe teritoriul sectorului Râșcani. Ulterior, bărbatul plasa anunțurile pe rețele de socializare cu privire la comercializarea lor, ca fiind aduse de peste hotarele țării.

În urma percheziţiilor autorizate poliţiştii au depistat şi au scos din circuit ilegal aproximativ 180 kg de detergenţi contrafăcuţi, sub formă de praf şi lichid, peste 195 de etichete şi ambalaje destinate împachetării, ștampile, vase de prepărare și dozare a produselor contrafăcute, precum și facturi de procurare a materiei prime pentru fabricarea lor.

La solicitările poliţiştilor de a prezenta anumite acte de provenienţă sau de calitate, bărbatul nu le avea. În acest context produsele în valoare de circa 80 000 lei au fost imediat ridicate de la faţa locului şi transportate la Inspectorat, fiind depozitate până la emiterea unei decizii judecătoreşti.

Bărbatul riscă o amendă de până la 9 000 lei.

 

Pe aceeaşi temă