Un bărbat către Cioloş: "Să vă fie ruşine pentru ce faceţi!"

Un bărbat prezent, vineri, în faţa Muzeului Naţional de Istorie a Transilvaniei din Cluj, i-a strigat premierului Dacian Cioloş, în momentul în care acesta a ajuns acolo, "De ce permiteţi să fie aduşi migranţi islamişti în România?" şi "Să vă fie ruşine pentru ce faceţi românilor!".

Bărbatul, Călin Mărincuş, era în zona în care presa îl aştepta pe premier, lângă Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei din Cluj. În momentul în care premierul s-a apropiat de intrare, bărbatul a strigat: "De ce permiteţi să fie aduşi migranţi islamişti în România?" şi "Să vă fie ruşine pentru ce faceţi românilor!", scrie mediafax.ro

 
"Să vă fie ruşine pentru ce faceţi românilor!"

"De ce permiteţi să fie aduşi migranţi islamişti în România?" Răspunsul premierului -- http://bit.ly/1UElRKo

Posted by Mediafax.ro on 4 Martie 2016

Premierul nu a reacţionat şi a intrat în muzeu, însă la ieşire s-a oprit să discute cu bărbatul.

Dacian Cioloş a încercat să îi explice bărbatului că România face parte din UE, motiv pentru care trebuie să accepte cotele de refugiaţi.

"Autorităţile române au luat o decizie împreună cu statele membre UE, de unde România primeşte bani şi unde românii pot să meargă la muncă. România are drepturi, dar şi obligaţii. Toate statele au decis să primească un anumit număr de migranţi", i-a spus premierul bărbatului.

Acesta însă a continuat să refuze argumentele premierului, spunând că nu există egalitate între românii care lucrează în străinătate şi migranţii primiţi de România.

"Nu are legătură cu realitatea ceea ce spuneţi", a afirmat Călin Mărincuş, moment în care premierul s-a întors şi a plecat.

Premierul Dacian Cioloş şi vicepremierul Vasile Dâncu au fost prezenţi, vineri, la Prefectura Cluj, unde s-au întâlnit cu prefectul Gheorghe Vuşcan, primarul   Emil Boc şi preşedintele Consiliului Judeţea, Marius Dorel Mînzat, după care au vizitat şantierul Muzeului Naţional de Istorie a Transilvaniei, urmând să ajungă la Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Tehnologii
Izotopice şi Moleculare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu