Un bărbat care vindea droguri pe TELEGRAM şi cumpăra bitcoin, condamnat la închisoare. De unde aducea drogurile

Embed:

Un bărbat de 30 ani care a fondat un grup criminal specializat în comercializarea drogurilor a fost condamnat la pedeapsă cu închisoare.

Acesta a creat un telegram canal şi negocia procurarea drogurilor din Ucraina și China cu introducerea acestora pe teritoriul Republicii Moldova prin colete poștale și rute internaționale de pasageri, fiind camuflate în diferite obiecte.

Doritorii de a cumpăra drogurile depuneau mijloace bănești pentru procurarea substanțelor narcotice, pe conturile bancare specificate de către condamnat.

După aceasta, cumpărătorul primea de la organizator, informația despre localizarea drogurilor, de unde ulterior erau preluate.

Până în luna iulie 2018, gruparea criminală a realizat droguri pe teritoriul Republicii Moldova în sumă de peste 6 milioane lei, pe care liderul grupării criminale în scopul tăinuirii și deghizării originii infracționale a banilor, îi încasa de pe conturile bancare deschise în prealabil pe numele unor terțe persoane și îi legaliza prin procurarea criptovalutei de tip bitcoin.

Prin urmare, instanța de judecată a stabilit vinovăția organizatorului grupului criminal, condamnînd-o conform tuturor acuzațiilor formulate de către procurori, numindu-i o pedeapsă cu închisoare pe un termen de 5 ani și 6 luni cu ispășirea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Citeşte şi: DROGURI VÂNDUTE PRIN INTERNET. Cine sunt traficanții și de unde aduceau marfa

 

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu