Un bărbat care a vrut să susțină examenul pentru permisul auto în numele mamei sale, arestat. Ce l-a dat de gol

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost arestat în nordul Braziliei după ce s-a îmbrăcat cu hainele mamei lui pentru a susține examenul pentru permisul auto în locul ei, relatează BBC, citat de digi24.ro.

Maria, mama în vârstă de 60 de ani a mecanicului auto, a picat examenul de trei ori, motiv pentru care fiul său a simțit nevoia să o ajute.

El s-a îmbrăcat cu o bluză cu imprimeu floral, și-a făcut unghiile cu ojă, și-a pus o perucă pe cap și s-a machiat, apoi a mers la centrul de testare.

Planul său aproape că a funcționat, ba chiar a susținut proba practică în orășelul Nova Mutum Paraná, până când cei de la școala de șoferi și-au dat seama că "femeia" care a susținut examenul nu semăna deloc cu femeia din actul de identitate.

"A încercat să fie cât de natural poate. A purtat foarte mult machiaj, având unghiile bine făcute și bijuterii feminine", a spus instructorul auto pentru presa locală.

Polițiștii au fost chemați, iar bărbatul a fost arestat pentru fraudă și folosirea fără drept a identității altei persoane.

"El și-a mărturisit faptele, a recunoscut că nu era femeia din actul de identitate, ci fiul ei și că a încercat să o ajute să treacă proba practică", a adăugat instructorul.

Bărbatul a susținut că mama sa nu a știut de gestul la care a recurs.

loading...

Lasă un comentariu