Un bărbat beat a vrut să deturneze un avion în Rusia (VIDEO)

Embed:

Un avion al companiei ruse Aeroflot, care zbura pe ruta Surgut – Moscova, a aterizat cu aproape 240 de kilometri înainte de a ajunge la destinație, după ce un pasager beat a încercat să deturneze avionul spre Afganistan.

Individul a fost arestat. Zborul SU1515 a aterizat de urgență în orașul Khanty-Mansiysk.

Bărbatul care ar fi vrut să deturneze avionul a fost prins, au confirmat oficiali ruși din cadrul Comitetului Național de Combatere a Terorismului. Pasagerul recalcitrant se afla sub influența băuturilor alcoolice, au precizat anchetatorii ruși. Bărbatul a încercat să pătrundă în cabina piloților, susținând că este înarmat.

Nicio armă nu a fost, însă, găsită asupra sa. Surse din rândul anchetatorilor au precizat că avionul a aterizat, după ce membrii echipajului i-au spus individului că trebuie să realimenteze aparatul de zbor. Pasagerul care a încercat să deturneze avionul este un bărbat din orașul siberian Surgut care a mai fost condamnat pentru distrugere de proprietate. El a fost reținut de mai multe ori, a anunțat agenția Interfax, citată de RT.

Cel puțin 10 echipaje de Poliție au fost mobilizate la aeroportul din Khanty-Mansiysk, potrivit agenției RIA Novosti. La bordul avionului Boeing 737 se aflau 69 de pasageri și șapte membri ai echipajului.

O fotografie a presupusului deturnator a fost publicată de presa rusă. Surse din rândul anchetatorilor au precizat că bărbatul se numește Pavel și are 41 de ani. Autoritățile ruse nu au confirmat încă identitatea agresorului.

Un dosar penal a fost deschis pe numele bărbatului care este acuzat de deturnarea unui avion. Rusul riscă până la 12 ani de închisoare. Duminică, un avion a aterizat de urgență în Rusia, după ce oamenii au început să se sufoce la bord.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu