Un bărbat acuzat de atac asupra unui om al legii a mușcat de cap un câine polițist aflat la datorie

Un bărbat a fost arestat după ce a mușcat un câine polițist aflat la datorie. Incidentul a avut loc duminică, când polițiștii din New Hampshire anchetau o serie de împușcături reclamate de martori.

Polițiștii au ajuns la locul unde se auziseră împușcăturile, iar cei doi bărbați aflați în casă au încercat să fugă de polițiști.

"Amândoi au încercat să scape de poliție, iar unul dintre ei a devenit agresiv. A mușcat câinele, câinele a reacționat și el, iar bărbatul a fost rănit destul de grav", a explicat locotenentul Jason Killary de la Departamentul de Poliție Boscawen, citat de The Independent, citează digi24.ro.

Bărbatul a fost acuzat de împotrivire la arest și atac asupra unui polițist. Agresorul nu numai că a mușcat câinele, cunoscut sub numele de K9 Veda, dar l-a și lovit când a fost descoperit de acesta că se ascundea sub un morman de haine. Potrivit polițiștilor, în momentul când câinele i-a găsit ascunzătoarea, bărbatul a prins animalul de gât și l-a mușcat de cap. Câinele a fost rănit ușor și s-a putut întoarce la datorie după incident.

"Dacă intri într-o competiție de mușcături cu un câine polițist, nu vei câștiga niciodată. Pentru că aceste animale sunt foarte bune la ceea ce fac", a adăugat locotenentul Jason Killary.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu