Un bărbat a spart parbrizele mașinilor personale ale anchetatorilor Inspectoratului de Poliţie Ciocana

Maşinile anchetatorilor Inspectoratului de Poliţie Ciocana au fost vandalizate în această dimineaţă. Un bărbat de 47 de ani a intrat în parcarea chiar din faţa sediului oamenilor legii şi a deteriorat cu o rangă metalică opt automobile.

La un moment dat, un angajat al comisariatului a observat infractorul şi s-a grăbit să-l reţină. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat cu probleme psihice, care a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie din Capitală.

Incidentul a avut loc în jurul orei şapte, dimineaţa. Opt maşini ale oamenilor legii au fost distruse preţ de câteva minute. Valoarea pagubelor nu a fost estimată încă, cert este că toate maşinile au fost duse în scurt timp, la reparaţie. Toate maşinle aveau doar asigurarea obligatorie, care nu prevede despăgubiri în astfel de cazuri.

"Majoritatea automobilelor vandalizate, opt la număr,sunt maşinile personale ale poliţiştilor. Aceasta este una dintre ele. După cum puteţi vedea, parbrizul este spart, aşa cum s-a întâmplat şi cu celelalte autovehicule. Din spusele poliţiştilor, din maşini nu a dispărut niciun bun. Aşa că oamenii legii nu cunosc de ce bărbatul a recurs la acest gest", a declarat 

Potrivit şefului adjunct al Secţia Urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliţie Ciocana, Artur Nistreanu, bărbatul nu este la prima abatere. Anterior, acesta a mai comis infracţiuni similare. A fost deschis un proces penal pentru huliganism, dar deocamdată nu se cunoaşte dacă acesta va fi tras la răspundere.

"Este prima dată când se întâmplă aşa ceva. Nu putem explica motivul, de ce a acţionat aşa. Bărbatul a fost condus în Inspectorat unde s-a stabilit că acesta este locuitor al sectorului Ciocana. În incinta inspectoratului bărbatul avea un comportament agresiv şi neadecvat. La solicitarea noastră bărbatul a fost preluat de către un echipaj medical", a declarat Artur Nistreanu, şef adjunct Secţia Urmărire penală a IP Ciocana.

Individul urmează să fie supus unei expertize medicale. Dacă se va stabili că acesta nu era în deplinătatea facultăţilor mintale, atunci acesta ar putea scăpa de pedeapsă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu