Un bărbat a primit doi ani de închisoare pentru o depășire periculoasă. A fost la un pas de a lovi frontal un autocar cu elevi (IMAGINI ŞOCANTE)

Un șofer a ignorat marcajele rutiere şi a făcut o depășire interzisă pe un drum național. Momentul a fost filmat de un alt participant la trafic şi pe baza acestei probe instanţa a hotărât să-l condamne la doi ani și trei luni de închisoare cu executare, fără posibilitatea eliberării condiționate și patru ani permisul suspendat, anunţă a1.ro.

După cum se vede în video şoferul unui camion a intrat într-o depăşire la limită în timp ce pe contrasens se deplasa legal un autocar cu elevi. Impactul a fost evitat la limită şi se poate spune că a fost un miracol faptul că nu a murit nimeni.

Evenimentul a avut loc pe drumul național B12 din Germania şi şoferul camionului era cetăţean ceh. La câteva zile după incident, poliția a reușit să-l localizeze pe șoferul ceh, dar și pe angajatorul acestuia. Tribunalul din Passau (Germania) a decis să aplice o pedeapsa de doi ani și trei luni, cu executare, potrivit Autobild. De asemenea, permisul de conducere i-a fost suspendat pe o perioada de patru ani.

Cu toate acestea pe internet foarte mulţi din cei care folosesc social media nu sunt de acord cu decizia tribunalui german.

 

loading...

Lasă un comentariu