Un bărbat a murit după ce maşina sa a fost izbită de trenul de pe cursa Chișinău – Odessa (FOTO/VIDEO)

Embed:

Un bărbat a murit după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de trenul Chişinău-Odesa. Accidentul s-a produs azi dimineaţă în apropiere de Varniţa. Şoferul a ignorat culoarea roşie a semaforului. Acesta era un angajat al Serviciului Vamal în vârstă de 61 de ani.  

"Accidentul a avut loc în această dimineaţă în localitatea Varniţa. Poliţia din Bender a fost alertată în jurul orei 8 dimineaţa. Preliminar putem să vă comunicăm că la volanul maşinii Dacia Duster se afla un bărbat în vârstă de 61 de ani din localitatea Fârlădeni, raionul Căuşeni. Acesta ignorând semnalul roşu al semaforului a fost lovit de un tren", a declarat Corina Repesciuc, ofiţer de presă IP Anenii Noi.

Potrivit poliţiei, dimineaţă, angajatul Serviciului Vamal şi-a încheiat tura de 24 de ore şi s-a pornit spre casă. În urma impactului, maşina a fost făcută zob. Totodată, cursa spre Odesa a fost anulată. Poliţiştii anchetează acest caz.

Un accident similar s-a produs ieri după amiază în raionul Ungheni. Un bărbat de 59 de ani a murit după ce maşina i-a fost lovită de trenul de pe cursa Ungheni-Bălţi. Şi el a ignorat semnele de circulaţie. A fost internat în stare gravă în spital, dar medicii nu l-au putut salva. În ambele cazuri, poliţiştii au iniţiat anchete penale.

Lasă un comentariu