Un bărbat a fost tăiat cu un cuțit pe stradă de un minor

Un scandal stradal era să se termine cu o tragedie! Un tânăr din Constanța, minor, în vârstă de 17 ani, a atacat cu un cuțit un cuplu mult mai în vârstă, scrie libertatea.ro.

Tânărul a înjunghiat un bărbat în vârstă de 37 de ani, în dreptul unui teren viran de pe strada Celulozei din Constanța. Bărbatul de 37 de ani era însoțit de concubina lui. Din nu se știe ce motiv, între cei doi și minorul de 17 ani a intervenit un scandal.

Minorul a atacat-o atât pe femeie, pe care a tras-o de păr, dar și și pe bărbat, pe care l-a tăiat cu un cuțit. 

„La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 9.30, pe strada Celulozei din municipiul Constanța a avut loc un conflict spontan între un tânăr, în vârstă de 17 ani și un bărbat, în vârstă de 37 de ani. Polițiștii constănțeni au stabilit faptul că tânărul l-ar fi rănit pe bărbat cu un obiect ascuțit, provocându-i o plagă la nivelul bicepsului, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale, ulterior fiind externat. Inițial, agresorul a părăsit locul incidentului, însă a fost identificat și condus la sediul Secției 5 Poliție pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Deocamdată, nici o persoană implicată în conflictul spontan nu a depus plângere penală”, au spus anchetatorii. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu