Un bărbat a fost OMORÂT pentru că a furat mireasa. Cum s-a întâmplat grozăvia

Sfârșit cumplit al unui bărbat care a fost omorât din cauză că a furat mireasa în Satu Mare. Omul s-a stins, după ce a fost lovit cu mașina de un alt nunțaș cu care tocmai ce certase. Individul a fugit de la locul accidentului, dar a fost reținut de polițiști, scrie libertatea.ro.

Bărbatul de 32 de ani a petrecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică la nunta unui prieten în satul Peleș. Băut bine, a început să se certe cu un alt nuntaș, pe motiv că amândoi voiau să fure mireasa.

După câteva minute, cearta s-a transformat într-un scandal monstru care s-a mutat în stradă. Martorii susțin că celălalt scandalagiu, un tânăr de 25 de ani din localitatea Botiz, și-a lovit cu mașina rivalul și apoi a fugit de la locul accidentului.

Îngroziți, oamenii au sunat la 112, iar medicii chemați de urgență l-au transportat pe bărbat la Spitalul Județean Satu Mare. Din cauza rănilor grave, bărbatul s-a stins în câteva ore.

Cel care a provocat accidentul a fost prins de polițiști.

Bărbatul este anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare. Urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Pentru fapta sa, individul ar putea face închisoare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu