Un bărbat a deteriorat mai multe obiecte de cult dintr-o biserică: A aruncat cu scaunele în pereţii pictaţi şi a dărâmat icoanele (VIDEO)

Enoriaşii unei biserici din Iaşi au fost şocaţi să afle că biserica pe care o frecventau, din zona Podu Roş, a fost "atacată" de un individ pus pe scandal. Individul, fost cadru didactic, a aruncat cu scaune în icoane şi a dărâmat obiectele de cult. Poliţiştii au intervenit iar individual a fost transportat la spitalul psihiatric din Socola, pentru evaluare.

Scenele desprinse parcă dintr-o exorcizare au avut loc duminică la prânz după slujbă. Din fericire, în biserică nu se afla decât un enoriaş, care nu i-a stat în cale agresorului şi a anunţat Poliţia la serviciul de urgenţă 112. Bărbatul intrase în biserică pus pe scandal, luase câteva scaune pe care le izbise de preţii pictaţi şi a dărâmat şi câteva icoane.

Nici măcar venirea poliţiştilor nu l-a determinat să se oprească, iar oamenii legii au fost nevoiţi să îl imobilizeze. După ce a fost legitmat, poliţiştii au aflat că omul este un fost cadru didactic, dar nu au putut să stabileasdcă ce l-a determinat să aibă o asemenea ieşire violentă, arată Bună Ziua Iaşi, scrie libertatea.ro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu