Un bărbat a căzut în gol pe un şantier din Capitală. Ce a descoperit Inspecţia Muncii, venită la faţa locului

Embed:

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a căzut de la o înălţime de şase metri, în timp ce efectua nişte lucrări la o clădire aflată în construcţie. Incidentul s-a produs în această după-amiază, pe un şantier de pe bulevardul Dimitrie Cantemir din Capitală.

Potrivit angajaţilor Serviciului Situaţiilor Excepţionale, bărbatul şi-a pierdut echilibrul şi a căzut în gol.

La faţa locului au intervenit trei echipe de salvatori, care i-au acordat victimei primul ajutor.

"Domnul efectua lucrări la înălţime fiind pe un şantier de construcţie şi într-un moment dat s-a pomenit pe acoperişul unei anexe. În 15 minute salvatorii au reuşit să stabilizeze persoana, i-au acordat primul ajutor calificat", a declarat ofiţerul de presă al Serviciului Situaţii Excepţionale, Liliana Puşcaşu.

În urma impactului, victima a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportată la Spitalul de Urgenţă. În acest caz a fost sesizată Inspecţia Teritorială a Muncii.

"Noi, Inspecţia Teritorială de Muncă investigăm cazul dat şi întocmim un proces verbal cu privire la cercetarea accidentarii la locul de muncă, în cazul dacă se depistează că au fost încălcate actele normative, dosarul se înaintează la Comisariatul de Poliţie", a spus specialist de la Inspecţia Muncii, Viorel Guja. 

Specialiştii de la Inspecţia Muncii, deplasaţi la faţa locului, au stabilit că bărbatul era angajat oficial şi în timpul lucrărilor purta echipamentul de protecţie necesar.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu