Un băieţel de zece ani pasionat de dans îşi va putea vedea visul împlinit. De Crăciun, Publika TV i-a oferit 2.000 de euro

Embed:

Simion Marâi, băieţelul de zece ani pasionat de dans îşi va putea vedea visul împlinit, cel de a participa la concursuri internaţionale, unde este convins că va obţine cele mai importante premii. Cel puţin o perioadă de timp dorinţa lui se va materializa, datorită Publika TV, care i-a acordat un suport financiar în valoare de 2.000 de euro.

Simion este unul dintre copii care, de Crăciun, şi-a văzut visul împlinit. El şi-a dorit foarte mult să găsească bani pentru a putea participa la competiţii. La cei zece ani ai săi, Simion Marâi spune că dansul este viaţa sa şi se teme cel mai mult că, din cauză că n-are bani, va fi nevoit să renunţe la acest hobby.

"Am plâns, dar am fost şi supărat pentru că am lăsat dansurile, ceea ce este pentru mine norocul meu în viaţă", a spus Simion.

Prima care i-a întins o mână de ajutor lui Simion a fost antrenoarea. Aceasta i-a permis să frecventeze gratuit cursurile de dans. "O fac din suflet, eu nu pot să-l las pe el să nu danseze", a declarat antrenoarea de dans sportiv Xenia Petrova.

Apoi, ca într-o poveste cu final fericit, părinţii partenerei sale de dans şi-au asumat cheltuielile pentru participarea la câteva competiţii. "Este destul de costisitor, în special, peste hotare. Înregistrarea costă scump, cazarea", a menţionat mama Irinei, Olga Sereda.

Datorită oamenilor cu suflet mare, Simion se va putea bucura în continuare de plăcerea de a dansa.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu