Un băieţel de numai 12 ani S-A SINUCIS din cauza batjocoririi colegilor. Ce spun părinţii lui

Un minor de numai 12 ani a decis să-și pună capăt zilelor, din cauza faptului că îl batjocoreau colegii la școală. Părinții minorului sunt în stare de șoc!

Un băiețel de numai 12 ani a decis să-și pună capăt zilelor, din cauza colegilor de la școală, care mereu îl batjocoreau. Potrivit mirror.co.uk, nu se cunosc cauzele sinuciderii băiețelului de 12 ani, dar medicii care au venit imediat la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva, scrie spynews.ro.

Medicii au sosit imediat acasă la micuț, acolo unde copilul s-a sinucis, iar părinți acestuia au fost în stare de șoc la vederea copilului lor fără suflare. Potrivit sursei citate, o rudă de-ale copilului a declarat că acesta era „cel mai dulce băiețel, politicos și iubit de toată lumea. Nu cred că există un copil mai bun”.

Reprezentanții școlii unde învăța copilul sunt șocați și consideră că se vor lua măsuri și se vor face anchete să se depisteze ce anume îl supăra pe copilul de 12 ani care s-a sinucis, la orele de curs. „Sunt vești cu adevărat tragice” au comunicat reprezentanții școlii, la auzul veștii că minorul de 12 ani s-a sinucis. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu