Un băiețel care s-a născut într-un tren, la Paris, va primi transport gratuit timp de 25 de ani

Un băiețel s-a născut luni dimineața într-un tren regional oprit într-o stație din centurul Parisului, a anunțat regia de transport RATP. Reprezentanții instituției au anunțat că micuțul va primi transport gratuit pe liniile sale până la împlinirea vârstei de 25 de ani, scrie libertatea.ro.

”Ca urmare a naşterii inopinate a unui bebeluş într-un tren aflat în gara Auber, traficul a fost oprit între staţiile CDG/Etoile şi Nation”, a scris regia de transport pe Twitter.

Traficul a fost întrerupt în ambele sensuri de mers timp de 45 de minute pe acest tronson deosebit de aglomerat, a spus purtătorul de cuvânt al instituției, precizând că nașterea a avut loc în jurul orei locale 11:40. Purtătorul de cuvânt a declarat că aproximativ 15 persoane, pompieri, ofițeri de poliție și personal al RATP au ajutat-o pe mamă să nască în timp ce garnitura de tren a fost evacuată în liniște.

”RATP o felicită pe mamă și oferă copilului posibilitatea de a călători gratuit pe reţeaua sa până la 25 de ani”, se mai arată în mesajul publicat pe contul de Twitter.

Rețeaua respectivă de trenuri este utilizat în special de către cei care fac naveta între Paris și regiunile apropiate, ajungând și în puncte importante, precum Aeroportul Charles de Gaulle, Versailles sau Disneyland Paris.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu