Un avocat din Capitală a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de viol

Embed:

Un bărbat de 62 de ani din Capitală a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de viol. Acesta activa în calitate de avocat în municipiul Chișinău.

Potrivit Poliţiei, bănuitul a profitat se situaţia social-vulnerabilă a unei minore de 15 ani, a adăpostit-o în apartamentul său şi a întreţinut cu ea relații sexuale. Pentru aceste servicii minora era plătită cu diverse sume de bani. Fata este din raionul Călărași și era căutată de polițiști pentru că fugea des de acasă.

Din declarațiile minorei s-a stabilit că, prima dată a întreținut relații sexuale cu bărbatul în toamna anului 2016, fiindu-i achitată suma de 400 de lei. De atunci, adolescenta, sistematic părăsea domiciliul pentru a veni în Chișinău.

În urma percheziţiilor efectuate acasă la suspect, minora a fost găsită la el. Totodată, au fost depistate peste 80 de poze ale bănuitului cu alte fete, mai multe prezervative, jucării sexuale, telefonul mobil, un aparat de fotografiat și un calculator.

Poliţia a inițiat o cauză penală pe faptul comiterii infracţiunii de trafic de copii. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă de la 15 la 20 de ani de închisoare sau detenţiune pe viaţă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu