Un avion privat de mici dimensiuni s-a prăbuşit în apropierea unui aeroport din Tennessee

Imagini spectaculoase, în Statele Unite! Un avion privat de mici dimensiuni s-a prăbuşit în apropierea unui aeroport din Tennessee. La bordul aeronavei se afla, printre alții, și o legendă a curselor Nascar, soţia şi fetiţa lor în vârstă de un an. 

Accidentul aviatic s-a produs imediat după ce aeronava a aterizat pe Aeroportul Elizabethton din statul Tenessee. Pilotul nu a mai putut controla avionul, acesta a ieșit de pe pistă și a ajuns pe spațiul verde unde a și luat foc. 

În scena filmată de un șofer se vede cum pompierii încearcă să ajungă lângă avion şi să stingă flăcările. După incendiu, aeronava a fost complet distrusă.

Până să ajungă salvatorii la faţa locului, Dale Earnhardt, un fost pilot Nascar, și familia sa au reușit să iasă din avion și au scăpat nevătămați. 

Dale Earnhardt a fost singurul pasager dus la spital, unde a primit îngrijiri medicale, având răni minore. Pilotul câștigător de două ori al Daytona 500 s-a retras din Nascar în 2017 și acum este comentator sportiv, scrie realitatea.net

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu