Un avion a vărsat combustibilul peste mai multe școli din SUA: 60 de oameni au avut de suferit

Embed:
Incident la limita unei catastrofe în statul american California. Un avion care trecea deasupra unor școli a vărsat combustibilul pe care îl avea în rezervoare înainte să efectueze o aterizare de urgență. În urma acestei manevre, aproximativ 60 de oameni, dintre care majoritatea copii, au acuzat probleme de sănătate, inclusiv arsuri la piele și plămâni.

Mai mulţi locuitori ai orașului Los Angeles povestesc cum au văzut în cer două dungi uriașe, lăsate de avion. Ulterior, ei au simțit un miros puternic de combustibil și au început să simtă iritație la nivelul pielii și probleme de respirație. Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de spitalizare.

"Un avion al companiei Delta Air Lines a vărsat combustibil peste școala Park Avenue din Cudahy și peste alte clădiri. Alte 14 școli au fost afectate de acest incident, însă cel mai mult a suferit școala noastră", a declarat Elizabeth Alcantar, primarul oraşului Cudahy.

Autoritățile locale au creat o celulă de criză și au oferit primul ajutor persoanelor care au avut de suferit. De asemenea, a fost spălat combustibilul de pe clădirea şcolii şi de pe construcţiile aferente, înainte ca elevii să se întoarcă la studii. Avionul Delta Air Lines zbura din Los Angeles spre Shanghai când a întâmpinat o problemă tehnică, așa că a fost nevoit să se întoarcă pe aeroport. Aeronava a aterizat cu bine.
loading...

Lasă un comentariu