Un avion a intrat ilegal în spaţiul aerian al Moldovei şi a efectuat o aterizare neautorizată pe Aeroportul din Chişinău

Embed:

(UPDATE 17:25)

Şeful Poliţiei de Frontieră, Fredon Lecari, a declarat că "nava a fost reţinută, iar persoanele, care se aflau la bord, sunt chestionate de către autorităţi. La faţa locului se află procurorii şi poliţia de frontieră, dar şi insepectorii de la Administaţia de Stat a Aviaţiei Civile". 

Pe site-ul companiei BlueBird Airways, căreia i-ar aparţine aeronava, aflăm că această companie are mai multe curse din Bucureşti.

La call center al companiei BlueBird Airways ne-a răspuns un operator, care a declarat că nu cunoaşte detalii despre acest incident şi că va informa administraţia, după care va reveni cu detalii.  

(UPDATE 17:23)

Potrivit Poliţiei de Frontieră, la bordul avionului se află încă trei persoane, care nu fac parte din echipaj. Din imaginea, care a fost trimisă la adresa redacţiei noastre, se vede că avionul aterizat ilegal este de tip BOEING 737. 

Un avion a intrat ilegal în spaţiul aerian al Republicii Moldova şi a efectuat o aterizare neautorizată pe Aeroportul din Chişinău.

În aeronavă se afla doar echipajul. Informaţia a fost confirmată de Autoritatea Aeronautică Civilă.

Revenim cu detalii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu