Un avion a făcut pană în momentul în care a aterizat pe pista aeroportului din Belgrad. Mii de pasageri, blocați

Un avion al companiei Egypt Air a făcut pană în momentul în care a aterizat pe pista Aeroportului internațional Nikola Tesla din Belgrad și nu a putut să-și continue drumul pentru a elibera pista.

Aeroportul a fost închis temporar în cursul zilei și până la îndepărtarea aeronavei de pe singura pistă pe care se fac aterizări și decolări, zborurile au fost redirecţionate, majoritatea către aeroporul Niş (Serbia), dar şi spre alte aeroporturi din zonă. Mii de pasageri au fost blocați după ce aeronava Boeing 737-800 a aterizat și a blocat pista, scrie libertatea.ro.

Mai multe fotografii postate online arată cum anvelopele celor două roți de aterizare de sub aripa dreaptă a avionului au explodat și au produs daune și asfaltului de pe zona de rulare de pe pistă.

TangoSix.rs, un portal specializat în avioane scrie că aeronava a aterizat pe partea dreaptă și că anvelopele au explodat după frânarea bruscă.

Compania EgyptAir a precizat că problema tehnică a fost cauzată de scăderea bruscă a presiunii aerului în pneurile din spate ale trenului de aterizare.

 Toate zborurile cu destinaţia Belgrad au fost redirecţionate către aeroporturile din Zagreb, Budapesta, Timişoara şi Nis (oraş în sud-estul Serbiei), iar majoritatea decolărilor au fost amânate. Zborurile către Dusseldorf, Stuttgart şi Moscow au fost anulate.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu