Un avion a aterizat din greșeală în altă ţară. REACŢIA pasagerilor

Un zbor al companiei British Airways care a decolat pe de aeroportul London City cu destinația Dusseldorf, Germania, a aterizat din greșeală în Edinburgh, după ce documentele de zbor au fost trimise greșit.

Pasagerii și-au dat seama doar la aterizare că în loc să ajungă în Germania, erau de fapt în Scoția, scrie BBC News, citează Libertatea. Ulterior, avionul a zburat spre Dusseldorf.

"Ne-am cerut scuze clienților pentru aceasta întrerupere a călătoriei lor și îi vom contacta pe fiecare, individual", a transmis BA.

Pilotul nu s-a pierdut în niciun moment, dar documentele de zbor pe care le-a primit spuneau că trebuie să zboare la Edinburgh, iar turnul de control i-a dat permisiunea de zbor pe acel traseu. 

Unul dintre pasageri, Sophie Cooke, spune că zboară în fiecare săptămână la Dusseldorf în interes de serviciu. Ea a povestit că atunci când pilotul a anunțat că avionul se pregătește să aterizeze în Edinburgh toată lumea a presupus că este o glumă.

Ulterior, pilotul a rugat pasagerii să ridice mâna dacă voiau de fapt să ajungă în Dusseldorf și toată lumea a ridicat-o.

După două ore de stat pe aeroportul din Edinburgh, avionul a decolat din nou și de această dată a ajuns la Dusseldorf.

British Airways a transmis că deocamdată nu știe cum a fost posibil ca documentele de zbor să fie schimbate. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu