Un autocar s-a aprins din mers şi a ars ca o torţă (VIDEO)

(UPDATE 16:22) Potrivit poliție, autocarul a luat foc în jurul orei 15:10, în apropierea satului Gornoie, în urma cărui nimeni nu a fost rănit.

Șoferul, un bărbat de 54 ani, coducând autocarul de model MAN, în timpul deplasării, din direcția Chisinau, spre Orhei, la un moment dat conducatorul autocarului a observat că din partea din spate, din regiunea motorului ieșea fum, astfel oprindu-se pe acostament a observat că autocarul s-a incendiat.

În timpul deplasării în autocar se afla doar șoferul.

(UPDATE 16:06) Incendiu a fost localizat la ora 15:45. În urma arderii vehiculul a fost distrus în totalitate. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Potrivit datelor recepționate de pompieri, un autocar a luat foc în timpul deplasării pe traseul Peresecina –Gornoe, raionul Orhei.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:07 minute.

(16:00) Incendiu într-un autocar de pasageri lângă satul Peresecina, raionul Orhei. Potrivit IGSU, la faţa locului a ajuns o echipă de pompieri. 

Salvatorii spun că pasagerii au reușit să iasă din autocar și în urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. 

Un martor, care ne-a expediat video, susţine că în zonă este un ambuteiaj imens. 

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

loading...

Lasă un comentariu