Un autocar de pe cursa Chişinău - Iaşi a ars în totalitate în această dimineaţă în Capitală. Din ce motiv

Un autocar de pe linia Chişinău - Iaşi a ars în totalitate în această dimineaţă.

Incidentul s-a produs într-o parcare din sectorul Râșcani al Capitalei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Până la sosirea pompierilor, vehiculul arsese deja în întregime.Proprietarul companiei care gestionează ruta spune că a fost vorba de un act intenţionat şi că a mai avut astfel de cazuri.

Flăcările au fost atât de puternice, încât 3 autoturisme parcate în apropiere au fost afectate.

"În ultima lună, este al patrulea sau al cincilea caz. Primul caz a fost în Ceadîr-Lunga, în parcarea noastră. Al doilea caz a fost în Praga, al treilea şi al patrulea caz au fost în Moscova, iar acesta este al cincilea caz. Pentru noi, este o pierdere foarte mare. E vorba de o răzbunare a concurenţei, noi am şi primit ameninţări", a spus Victor Sarioglo, proprietarul autocarului

Potrivit poliţiei, toate circumstanţele producerii incidentului vor fi stabilite.

"Cazul dat este înregistrat la Inspectoratul de poliţie Râşcani care documentează în continuare cauzele producerii incendiului. În urma incendiului persoane pătimite nu sunt, doar cât cu pagube materiale. Poliţiştii aşteaptă şi expertiza de la pompieri pentru stabilirea cauzei producerii incendiului", a comunicat la telefon Natalia Stati, ofiţer de presă al Poliţiei Capitalei.

Potrivit proprietarului companiei de transport, preţul unui autocar similar celui incendiat este de aproximativ 65 de mii de euro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu