Un arbitru din Serbia a fost reţinut de poliţie pentru aranjarea unui meci

Arbitrul Srdjan Obradovic din Serbia a fost reţinut de poliţia din această ţară, fiind acuzat că ar fi aranjat rezultatul unui meci din prima ligă, scrie agerpres.ro.

Arbitrul Srdjan Obradovic a fost învinuit de ''abuz'' şi ''favorizarea echipei gazdă'' în meciul Spartak Subotica - Radnicki Nis, disputat duminică, în penultima etapă a campionatului Serbiei, şi încheiat cu scorul de 2-0. La 0-0, centralul l-a eliminat în minutul 49 pe Milan Pavkov, jucător al formaţiei oaspete, iar ulterior a dictat două lovituri de la 11 metri pentru Spartak Subotica, ambele transformate de Nemanja Nikolic.

Potrivit poliţiei sârbe, Obradovic a fost arestat după ce i s-au adus acuzaţii că ar fi ajutat-o prin deciziile luate pe Spartak să câştige confruntarea cu Nis şi să ocupe locul 3 în prima ligă. În urma acestei partide, Spartak ocupă locul 3, cu 37 de puncte, iar Radnicki poziţia a 4-a, cu 34. Cele două formaţii se află în luptă directă pentru locul trei al clasamentului, cel care asigură participarea în ediţia viitoare a Europa League.

Arbitrul a fost reţinut pentru 48 de ore, urmând să fie supus unui interogatoriu pentru lămurirea situaţiei.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu