Un apartament din Capitală arde. Ambulanța și pompierii, la fața locului (VIDEO)

Embed:

(UPDATE 22:55) Angajații IGSU au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit în interiorul unui apartament de la etajul zece de pe strada Florilor 12/4. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 21:22.

Potrivit primelor informații o locuință ardea cu flacără deschisă, iar fumul dens se extindea în interiorul scării blocului. La fața locului au fost trimise 4 autospeciale de intervenție.

Ajunși pompierii au stabilit că ard bunurile materiale dintr-un apartament cu o cameră. În interiorul locuinței salvatorii au depistat cadavrul carbonizat a unei femei în vârstă de 68 de ani.

Pentru a evita intoxicația locatarilor cu fum, pompierii au evacuat persoanele din bloc. Datorită intervenției angajaților IGSU, incendiul nu a obținut răspândire la alte apartamente.

Arderea a fost lichidată complet la ora 22:10. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilită de specialiști.

Știrea inițială


Un apartament de pe strada Florilor din Capitală arde.  La fața locului pompierii au intervenit cu cel puțin trei autospeciele, dintre care o autoscară.

La fel au intervenit și două ambulanțe.

loading...

Lasă un comentariu